KGS Asten

Steenhandel

Wij kunnen voor u elke soort steen bestellen. Daarnaast beschikken wij over een eigen voorraad gebruikte én nieuwe stenen, waardoor wij snel kunnen leveren.

Onze Steenhandel

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van verschillende soorten stenen voor binnen en buiten. Of u nu op zoek bent naar natuursteen voor het bestraten uw terras of een mooie tegel voor uw oprit, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze stenen worden met zorg uitgekozen en geleverd door betrouwbare partners. Daarnaast beschikken wij over een eigen voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren en u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling.

Naast onze kwalitatieve stenen, bieden wij ook een uitstekende service aan. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de steenhandel en kunnen u voorzien van deskundig advies. Wij denken graag met u mee om de juiste steen te vinden die past bij uw wensen en budget.

Bovendien hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom werken wij alleen met leveranciers die zich hier ook voor inzetten en houden wij ons aan strikte milieunormen.