KGS Asten

Grond- en sloopwerken Asten

Kusters is uw betrouwbare partner voor al uw grondwerkprojecten

Grondwerken

Kusters is een gerenommeerd bedrijf dat gevestigd is in Asten. Het bedrijf heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse soorten grondwerkprojecten en staat bekend om haar vakmanschap, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Kusters biedt oplossingen op maat voor zowel particuliere als zakelijke klanten en kan u helpen bij het realiseren van uw projecten.

Diensten
Kusters biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van grondwerken. Hieronder volgt een overzicht van de diensten die het bedrijf aanbiedt:

  • Grondwerk: KustersĀ  voert verschillende soorten grondwerk uit, zoals het graven van sleuven voor kabels en leidingen, het uitgraven van funderingen en kelders en het egaliseren van terreinen.
  • Rioleringswerk: Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van rioleringen. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe rioleringen of het vervangen van oude, Kusters Grondwerken heeft de kennis en ervaring om u te helpen.
  • Bestrating: Kusters Grondwerken legt bestratingen aan in diverse materialen, zoals klinkers, tegels en beton. Het bedrijf kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden en u helpen bij het maken van de juiste keuze.
  • Grondverzet: Het bedrijf beschikt over diverse machines voor het uitvoeren van grondverzetwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het afgraven van bouwputten, het ophogen van terreinen en het afvoeren van grond.
  • Sloopwerk: Kusters Grondwerken voert diverse soorten sloopwerk uit, zoals het slopen van woningen, schuren en garages. Het bedrijf hanteert hierbij een veilige en milieuvriendelijke werkwijze.

Werkwijze
Kusters staat bekend om haar professionele en persoonlijke aanpak. Het bedrijf gaat graag met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan kan het bedrijf u adviseren over de beste aanpak voor uw project. Vervolgens wordt er een offerte op maat gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Het bedrijf werkt met een team van vakkundige medewerkers die beschikken over de juiste kennis en ervaring. Het team zorgt voor een vakkundige uitvoering van uw project en houdt hierbij rekening met de gestelde deadlines en budgetten. KustersĀ  hecht veel waarde aan een goede communicatie met haar klanten en staat altijd open voor vragen en opmerkingen.