KGS Asten

Bestratingen & sierbestratingen Someren

KGS Bestratingen uit Asten (bij Someren) is gespecialiseerd in sierbestratingen. Ook leveren wij zelf stenen, die geschikt zijn voor sierbestratingen.

Bestratingen Someren

Ons team van professionals is volledig gekwalificeerd en ervaren in het aanleggen van bestratingen en sierbestratingen. Wij zorgen ervoor dat het werk snel en efficiënt wordt uitgevoerd, met minimale verstoring van uw dagelijkse routine. Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u gedekt bent in geval van schade of letsel tijdens het werk.

KGS Bestratingen uit Asten (bij Someren) houdt zich voornamelijk bezig met bestraten. Wij kennen diverse vormen van bestratingen:

  • Machinaal bestraten
  • Handmatig bestraten
  • Sierbestrating
  • Straatwerken
  • Erfverhardingen
  • Tuin en Decoratie

 

Sierbestratingen Someren

Sierbestrating is een van onze specialiteiten. Zo leveren wij zelf ook stenen, nieuw & gebruikt die geschikt zijn voor uw sierbestrating. Wij leveren in alle vormen en maten sierbestrating.

Indien u wil gaan voor een mooie klassieke look, leveren wij ook erfverhardingen.
Dit geeft een mooi natuurlijk effect. Wij leveren erfverhardingen in alle vormen en maten.

Ook bij dit werk zijn wij uitsluitend op kwaliteit gericht, maar ook kunnen onze vakmensen vlot werken, zodat u niet lang zonder bestrating hoeft te zitten.
U  kunt een kijkje nemen bij de pagina impressie, als u voorbeelden wil zien van het werk dat wij leveren.

Het aanleggen van bestrating kan ook een belangrijke rol spelen in het verbeteren van de veiligheid en toegankelijkheid van uw eigendom. Bij het aanleggen van een oprit is het bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met de veiligheid van voetgangers en voertuigen. Door de juiste bestrating te kiezen, kunt u ervoor zorgen dat uw oprit veilig en toegankelijk is voor alle gebruikers.